Задържан е 18-годишен, извършил тежко криминално престъпление. Както вчера Plovdiv24.bgсъобщи в

...
Задържан е 18-годишен, извършил тежко криминално престъпление. Както вчера Plovdiv24.bgсъобщи в
Коментари Харесай

Задържаха убиеца на Ангел от Пазарджик

Задържан е 18-годишен, направил тежко престъпно закононарушение. Както вчера  Plovdiv24.bg заяви в ОДМВР-Пазарджик е формирано досъдебно произвеждане под надзора на Окръжната прокуратура в Пазарджик за ликвидиране.

След сдърпване на улица в регионалния град сред двама младежи единият извадил нож и пробол другия. На път към болничното заведение потърпевшият е умрял. Извършителят e напуснал с лек автомобил мястото на престъплението и се укрил.

За неговото локализиране и търсене е образуван екип от криминалисти при ОДМВР-Пазарджик и РУ-Пазарджик. В резултат на усърдна и интензивна работа за малко повече от 24 часа и със съдействието на чиновници от ГДНП-София младежът е засечен и арестуван на територията на столицата.

Работата по случая продължава, води се досъдебно произвеждане под надзора на прокурор от Окръжна прокуратура в Пазарджик.

Очаквайте повече детайлности по отношение на следствието на тежкото закононарушение и подхванатите оперативно-издирвателни и процесуални дейности в утрешния ден – 02.10.2023г.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР